Få et tilbud
Ring i dag på telefon
52 11 22 33

Hvem er vi

Hos os får du en samarbejdspartner, der aldrig går på kompromis med kvaliteten og den gode service. Wilner ApS er startet af fagmænd, der har mange års erfaring med ejendomsservice og projektstyring - så du er sikker på, at dine opgaver bliver løst effektivt og med blik for detaljen.

Vi sammensætter gerne en servicepakke, der passer til lige præcis det behov, der er i din ejendom - for vi ved, at alle opgaver er forskellige. Det betyder, at du altid får løst de opgaver, du har brug for, og at du får de resultater, du ønsker.

Vi arbejder hovedsageligt i København og omegn, så vi altid er i nærheden af dig, hvis du skulle få brug for hjælp.

Overlad trygt dit projekt til os

Det kræver et godt overblik - og ikke mindst meget tid -  at holde styr på alle de forskellige faggrupper, der er med inde over, når du skal have udført et større projekt. 

I stedet for at bruge din tid på at indhente tilbud og koordinere håndværkere, skal du bare læne dig tilbage, og så sørger vi for at ordne det hele for dig. Mange år i branchen har nemlig givet vores medarbejdere det store overblik - så hvorfor bruge din tid på projektstyring, når vi kan gøre det for dig?

Kontakt os og fortæl os om din specifikke opgave ved at ringe på telefon 52 11 22 33 eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi glæder os meget til at høre fra dig.
Bliv kontaktet
Hvis du har en forespørgsel, så tøv ikke med at tage kontakt.

Ring på nummeret ovenfor eller skriv via kontaktformularen.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Vedrørende?:
*
Evt. besked:
 
Wilner ApS | Falkevej 18 | 2600 Glostrup | Telefon: 52 11 22 33 | E-mail: service@wilner.dk | CVR: 35 25 31 14